Povežite se s nama

Vijesti

Kad će Linić gostovati u Nedjeljom u 2?

Objavljeno

na
Popularni voditelj televizijske emisije Nedjeljom u 2, Aleksandar Stanković, gostovao je u petak navečer u gradskoj knjižnici “Viktor Car Emin” u Opatiji.  Javnosti je predstavio svoj književni rad u proteklih deset godina kroz gotovo dva sata izrazito zanimljivog izlaganja, recitiranja poezije i razgovora s moderatoricom koja je za to vrijeme preuzela ulogu voditelja, inače svojstvenu tom zagrebačkom novinaru.

Ispunjena dvorana gradske knjižnice mogla je uživati u živopisnim pjesmama koje je Stanković recitirao i kojim je nasmijao sve prisutne. Publici se posebno svidjela pjesma o bivšoj premijerki Jadranki Kosor koja je bila svojevrsni mentor Stankoviću u njegovim novinarskim počecima. Ipak, najviše zanimanja publike pobudila je njegova posljednja knjiga “100 faca i Aca” u kojoj opisuje doživljaje iz svojih emisija sa sto najzanimljivijih gostiju.

Naglasak je stavio na događaje “iza kulisa”. Istaknuo je gostovanje riječke skupine Let 3 i njihov performans, Borisa Dvornika kojeg je odveo na ručak svojoj majci, Igora Mandića za kojeg je rekao da bi ga ugostio još mnogo puta i druge.

Na pitanje iz publike o nikad realiziranom gostovanju u emisiji bivšeg riječkog gradonačelnika, ministra financija i potpredsjednika Vlade Slavku Liniću imao je vrlo znakovit odgovor. “Već osam godina izbjegava dolazak u emisiju, iako je gostovao u nekim drugim emisijama na HRT-u. Stvarno ne znam što bi mogao biti razlog, jer mi ga nikada nije niti naveo. Nekoliko puta sam došao u napast da mu napišem oštar e-mail s tim pitanjem i još uvijek nisam odustao od te ideje. Evo, nedavno smo ga opet zvali i nije nam uopće odgovorio. Žao mi je jer bi to bila odlična emisija”, između ostalog rekao je Stanković.

Njegovom predstavljanju prisustvovali su i članovi riječke udruge Pokret otpora poznatoj po građanskom aktivizmu i borbi protiv korupcije. Upravo su oni u više navrata nazivali Slavka Linića “šefom riječke kriminalne organizacije.” Čelnica te udruge Slavica Šota i popularni voditelj nekoliko su minuta polemizirali o važnosti te teme za hrvatsku javnost nakon čega ju je Stanković pozvao da ga službeno kontaktira. Bilo bi izrazito zanimljivo na TV ekranima vidjeti verbalni dvoboj između oštroumnog Stankovića i prepredenog Linića uz prilog o aktivnostima riječkog Pokreta otpora.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram