Povežite se s nama

Vijesti

Kandidati HDZ-a poručili kako će ova Vlada imati važnu ulogu u razvoju Rijeke

Objavljeno

naKandidati HDZ-a na izborima za Europski parlament posjetili su Rijeku te su tom prilikom održali i konferenciju za medije.

Kandidati su se obratili članstvu, simpatizerima i biračima u prostorijama stranke na Jadranskom trgu 1. Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture, gosp. Oleg Butković je uvodno predstavio projekte koje Vlada Andreja Plenkovića povlači iz EU fondova/sufinancira, a koji su ukupno teški četiri milijarde kuna. Istaknuo je šest lučkih projekata, te rad na novom KBC Rijeka. Izrazio je nadu da će to polučiti preporod kakav je već viđen duž obale, te da će ova Vlada imati važnu ulogu u razvoju Rijeke.

Kandidatkinja Sunčana Glavak je istaknula kako nikakvo nevrijeme ne može zaustaviti kandidatkinje i kandidate u posjetu Rijeci, te jasno naznačila da očekuje i odaziv i pobjedu.
Nositelj liste, Karlo Ressler se uvodno zahvalio nazočnima na posjeti. Podvukao je važnost projekata i za Rijeku i za Hrvatsku, ali je naglasio, na Dan Europe, kako ne smijemo zaboraviti i moramo njegovati europske vrijednosti, utjelovljene u sloganu: Ujedinjeni u različitosti!, navodi se u kratkom priopćenju HDZ-a.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram