Povežite se s nama

Sport

Kantrida čeka spektakl, Armada objavila upute navijačima

Objavljeno

na

Stadion Kantrida u petak navečer po treći će put biti domaćin “Povratku na Kantridu”. Nakon što su gosti HNK Rijeci bili Maribor i Zrinjski, ovog puta stiže Maribor.

Organizator utakmice je klub navijača Armada te su tim povodom objavili i upute navijačima:

“I ovaj put naglašavamo svima kako je organizator sutrašnje utakmice KN Armada Rijeka.

Stoga apeliramo na sve naše pripadnike, navijače Rijeke kao i sve posjetitelje da se prije, tijekom i nakon održavanja utakmice pridržavaju naših uputa odnosno vođe navijanja, i suzdrže od bilo kakvog ponašanja koje bi nam nepovratno moglo umanjiti značaj inicijative „Povratak na Kantridu“!

Molimo sve da prate navijanje i ne postavljaju svoje zastave i transparente na ogradu, i na kraju suzdržite se od bilo kakvog ometanja utakmice i utrčavanja na travnjak po njezinom završetku jer će dresovi u kojima će igrači nastupati u sutrašnjoj utakmici također biti predmet aukcije koja će se organizirati u humanitarne svrhe.

Od svih se očekuje da donesu svoje šalove kao glavno navijačko obilježje, čime će samo pomoći sveukupnom dojmu ispunjene Kantride.
Napravimo još jednom veličanstvenu atmosferu, pokažimo cijelom svijetu tko je Armada, tko su Riječani i koliko nam znači Kantrida!! SAMI PROTIV SVIH!!”, poručuju iz Armade.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram