Povežite se s nama

Vijesti

Kapetanović osvojio nagradu CROMA-e za najboljeg menadžera godine u malim poduzećima

Objavljeno

na

Photo: Emica Elvedji/PIXSELLOpatijski hotelijer Krunoslav Kapetanović, vlasnik Ville Kapetanović i hotela Navis koji nosi pet zvjezdica, ovog je tjedna nagrađen od strane CROMA-e kao menadžer godine u kategoriji malih poduzetnika.

Prestižno je to strukovno priznanje od strane CROMA-e, odnosno Hrvatskog udruženja menadžera i poduzetnika. Nagradu mu je u Zagrebu uručio predsjednik CROMA-e Vladimir Ferdelji, a prvi na pozornici imao mu je priliku čestitati Vidoje Vujić, predsjednik HGK – ŽK Rijeka.

“Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika CROMA, dodijelilo nagradu Menadžer godine 2019. u kategoriji malih poduzeća. Veliko je to priznanje, pogotovo zbog toga jer ga dodjeljuje struka i kolege menadžeri. Zahvaljujem se ljudima koji su me nominirali i svima koji su me odabrali.  Puno vizije, truda, znoja, upornosti i rizika stoji iza ove nagrade. Hvala mojim vraničkim brežuljcima koji su beskrajan izvor inspiracije. Hvala mojoj Opatiji bajnoj, najljepšem gradu na svijetu. Hvala mojoj obitelji na potpori u svemu što radim”, poručio je Kapetanović nakon osvajanja nagrade

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram