Povežite se s nama

Mozaik

Kastav, Opatija, Kantrida i Gradina prepuni ljudi na podnevnom dočeku

Objavljeno

na

KastavPodnevni dočeci posljednjeg dana u godini privlače sve veći broj posjetitelja, a tako je bilo i ovog puta, pogotovo u Kastvu gdje se održava najveća takva fešta u široj okolici Rijeke.

Zadnje polne va Kastve privuklo je očekivano veliki broj posjetitelja. Za dobru zabavu bili su zaduženi bendovi Kožne jakne, Reaktiva i In Between. Posjetitelje je dočekala bogata ugostiteljska ponuda i dobra zabava, a prihod od manifestacije namijenjen je u humanitarne svrhe, potrebetim obiteljima s područja Kastva.

Ispraćaj stare godine u Opatiji počeo je feštom „Zadnje polne v Opatije“ na Tomaševcu uz Kantriderse i dječjim dočekom na Ljetnoj pozornici uz pjesmu i ples, balone, konfete i dječji šampanjac te veselo društvo kostimiranih animatora, a slavi se i na Xmas Street Lungomare Adventu uz DJ-eve.

Veselo je bilo i na Trsatskoj gradini gdje su se uz pregršt balona djeca zabavljala uz iluzionista Andreja Škedela, a mnogi su se također okupili na plaži na Kantridi.

Kastav

Opatija

Opatija

Opatija

Gradina

Kantrida

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram