Povežite se s nama

Mozaik

Kastav, Opatija, Kantrida i Gradina prepuni ljudi na podnevnom dočeku

Objavljeno

na

Kastav
Podnevni dočeci posljednjeg dana u godini privlače sve veći broj posjetitelja, a tako je bilo i ovog puta, pogotovo u Kastvu gdje se održava najveća takva fešta u široj okolici Rijeke.

Zadnje polne va Kastve privuklo je očekivano veliki broj posjetitelja. Za dobru zabavu bili su zaduženi bendovi Kožne jakne, Reaktiva i In Between. Posjetitelje je dočekala bogata ugostiteljska ponuda i dobra zabava, a prihod od manifestacije namijenjen je u humanitarne svrhe, potrebetim obiteljima s područja Kastva.

Ispraćaj stare godine u Opatiji počeo je feštom „Zadnje polne v Opatije“ na Tomaševcu uz Kantriderse i dječjim dočekom na Ljetnoj pozornici uz pjesmu i ples, balone, konfete i dječji šampanjac te veselo društvo kostimiranih animatora, a slavi se i na Xmas Street Lungomare Adventu uz DJ-eve.

Veselo je bilo i na Trsatskoj gradini gdje su se uz pregršt balona djeca zabavljala uz iluzionista Andreja Škedela, a mnogi su se također okupili na plaži na Kantridi.

Kastav

Opatija

Opatija

Opatija

Gradina

Kantrida

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram