Povežite se s nama

Vijesti

Kastavski ranč Sivi Vrabac treba pomoć, potrebna hrana za sedam konja

Objavljeno

na
Na društvenim mrežama ovih dana počeo se širiti apel za pomoć kastavskom ranču na kojem se trenutno nalazi sedam konja, a sve je krenulo na loše kad su vlasnika zahvatili zdravstveni problemi.

Apel prenosimo u cijelosti:

Ranch Sivi Vrabac Barba Rocco u Kastvu je u jako lošem financijskom stanju. Od kada je vlasnik prošao tešku operaciju nije u mogućnosti raditi pa mu članice pomažu, koliko mogu, voditi školu i rekreaciju da bi zaradili za hranu za konje, za potkivanje i ostalo.

Pošto su članice većinom školarke one ne mogu dolaziti preko tjedna stoga ranch preko tjedna ne može zaraditi. Vikendom su se zaredale kiše stoga ni vikende nije radio. Potrebna im je pomoć u bilo kojem obliku jer vlasnik živi od socijalne pomoći na temelju te operacije koju je prošao. Na ranchu je 7 konja među kojima je jedna kobila ždrijebna. I trenutno im fali novaca za hranu za konje.

Ukoliko ste u mogućnosti možete odnijeti hranu za konje osobno na ranch u Kastvu, zob, ječam, mekinje, kukuruz, sijeno, mrkve, jabuke. Ili možete donirati novac na njegov račun.

Svaka pomoć je dobrodošla.

Hvala puno unaprijed.

Broj računa je:
HR2924020063208441540
PETTE ROCCO

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram