Povežite se s nama

Mozaik

Kawasaki 3P najavio povratnički koncert u Rijeci

Objavljeno

na


Nakon kratke pauze, jedan od najenergičnijih bendova s ovih prostora vratio se pred publiku i poručuju: „Kawasaki 3P nije nestao! Samo se odmarao i u miru podesio mašinu da bude još moćnija i glasnija! Naši koncerti koji dolaze nisu za one sa slabim zdravstvenim stanjem. Uskoro palimo motore i spremite se za brutalan udarac k3p zvuka“. Početkom travnja održan je veliki zagrebački koncert u Tvornici kulture koji su rasprodali u svega nekoliko dana, a 03.05. dolaze pred Riječane u Pogon kulture.

Bend je osnovan 1993. godine, kada su održali i svoj prvi koncert. Nakon toga, uslijedili su brojni uspjesi poput osvajanja Porina za Najbolji album alternativne glazbe, zahvaljujući albumu “Kawasaki 3P” iz 2003., a iste su godine nastupali na Dori s pjesmom “Antonija”. Drugi studijski album pod nazivom “Idu Bugari” objavljen je 2009. godine, a njime su osvojili Porin u kategoriji Album godine. Posebno su se izdvojili hitovi “Puta Madre”, “Ni Da Ni Ne” i “Niskarastaman” s kojima su se usadili u playliste tuluma i alternativnih barova.

Ulaznice za riječki koncert u prodaji su u sustavu Entrio te Dallas Music Shopu Rijeka po cijeni od 17 €.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže