Povežite se s nama

Mozaik

Kazališna predstava “Trešnja” u Centru Gervais ovog utorka

Objavljeno

na


Predstava TREŠNJA u izvedbi kazališta Playdrama iz Splita koja će se održati u utorak, 5. ožujka 2019. s početkom u 20 sati u Centru Gervais u Opatiji.

Kazališna predstava Trešnja nastala prema istoimenoj priči Tanje Mravak, govori o obitelji, odrastanju i suočavanju s promjenama, kako u vlastitom, tako i u životu onih nam najbližih.

U blagdansko doba, Ivana stiže u obiteljski dom u posjet majci Mariji i mlađoj sestri Maji. Novi faktor u ionako složenoj dinamici odnosa majke i dviju kćeri je Dinko, majčin novi partner, prvi nakon smrti Ivaninog i Majinog oca.

Svježa interpretacija svima nam poznate priče o obiteljskom kolektivu, njegovim zakonitostima, problemima i neizrečenim kritikama koje uvijek tinjaju negdje ispod površine prošarana je toplim humorom koji djeluje kao predah od napetosti i zaista savršeno preslikava obiteljsku realnost na kazališne daske. U snažnim ženskim likovima gledatelji će zasigurno prepoznati vlastite majke, sestre, prijateljice i/ili same sebe.

Režiju predstave potpisuje Tamara Damjanović, a glume Katarina Romac, Petra Kovačić, Sara Ivelić i Davor Pavić.

Cijena ulaznice iznosi 80 kuna. Cijena ulaznice za studente i umirovljenike iznosi 60 kuna a popust je moguće ostvariti isključivo na blagajnama Festivala Opatija.
Ulaznice se prodaju u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji, u caffe baru Nad urom u Robnoj kući Korzo te online na www.mojekarte.hr. Na dan predstave, blagajna u prizemlju Centra Gervais otvorena je od 19 sati.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže