Povežite se s nama

Crna kronika

Kaznena prijava protiv povjerenstva tvrtke Rijeka 2020 zbog angažmana novosadske tvrtke

Objavljeno

na

Photo by Petar Kurschner


Djelatnici Službe gospodarskog kriminaliteta i korupcije Policijske uprave primorsko-goranske proveli su kriminalističko istraživanje nad šestero hrvatskih državljana, starosti od 31 do 49 godina, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene gospodarskog kriminaliteta.

Sumnjiče se da su kao članovi stručnog povjerenstva tvrtke s područja Rijeke u postupku javne nabave, provedenom krajem prošle godine, kao najpovoljnijeg ponuditelja izabrali tvrtku sa sjedištem u stranoj državi iako ista nije ispunjavala tražene uvjete te je trebala biti isključena iz postupka javne nabave.

Time su počinili kazneno djelo nezakonito pogodovanje budući je riječka tvrtka s izabranom tvrtkom sklopila ugovor o poslovanju veće materijalne vrijednosti.

Zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, po završetku kriminalističkog istraživanja je protiv svih osumnjičenika podnijeta kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu, navodi se danas u priopćenju riječke policije.

Nešto kasnije doznalo se kako je u pitanju zapravo prijava protiv povjerenstva gradske tvrtke “Rijeka 2020” zbog odabira Novosađana za pripremu otvorenja EPK, koji su postavljali pozornice i audio vizualnu opremu.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram