Povežite se s nama

Crna kronika

Kazneno prijavljen 18-godišnjak zbog napada i nanošenja teških tjelesnih ozljeda

Objavljeno

na
Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede.

Spomenuti je prije nekoliko dana na području Vrbovskog narušavao javni red i mir bacajući pirotehnička sredstva ispred kuće 30-godišnjeg hrvatskog državljanina. Budući da je njemu to zasmetalo prigovorio je 18-godišnjaku te ga vrijeđao. Nakon toga je osumnjičenik nasrnuo na njega, fizički ga napao zadavši mu više udaraca pri čemu je 30-godišnjaka pri čemu je pao na kolnik te se  udaljio s mjesta događaja.

Ozlijeđenom 30-godišnjaku je pružena liječnička pomoć i konstatirane su mu teške tjelesne ozlijede.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 18-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim toga, 18-godišnjak i 30-godišnjak su prekršajno sankcionirani prema odredbama Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a 30-godišnjak i prema Zakonu o suzbijanju diskriminacije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram