Povežite se s nama

Crna kronika

Kazneno prijavljen 18-godišnjak zbog napada i nanošenja teških tjelesnih ozljeda

Objavljeno

na


Policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko proveli su kriminalističko istraživanje nad 18-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede.

Spomenuti je prije nekoliko dana na području Vrbovskog narušavao javni red i mir bacajući pirotehnička sredstva ispred kuće 30-godišnjeg hrvatskog državljanina. Budući da je njemu to zasmetalo prigovorio je 18-godišnjaku te ga vrijeđao. Nakon toga je osumnjičenik nasrnuo na njega, fizički ga napao zadavši mu više udaraca pri čemu je 30-godišnjaka pri čemu je pao na kolnik te se  udaljio s mjesta događaja.

Ozlijeđenom 30-godišnjaku je pružena liječnička pomoć i konstatirane su mu teške tjelesne ozlijede.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, 18-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim toga, 18-godišnjak i 30-godišnjak su prekršajno sankcionirani prema odredbama Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, a 30-godišnjak i prema Zakonu o suzbijanju diskriminacije.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže