Povežite se s nama

Vijesti

KBC Rijeka ponovno dozvolio posjete bolesnicima

Objavljeno

na
Zbog povoljne epidemiološke situacije vezane uz smanjenje broja aktivnih slučajeva bolesti COVID-19, prema Odluci ministra zdravstva o prestanku važenja Odluke o posebnim sigurnosnim mjerama u zdravstvenom sustavu i sustavu socijalne skrbi, Krizni stožer KBC-a Rijeka donio je odluku da se dozvoljavaju posjeti bolesnicima.

Prema prijedlogu Povjerenstva za bolničke infekcije, dozvoljava se jedan posjetitelj bolesniku u uobičajenim terminima – radnim danima od 15.30 do 17.30 sati, a vikendima i praznicima od 14 do 17 sati. Posjetitelji su prilikom boravka u bolnici dužni koristiti osobnu zaštitnu opremu i poštivati druge propisane preventivne mjere.

Na snazi ostaju obaveze ispravnog nošenja medicinskih maski u zdravstvenim ustanovama pa i u KBC-u Rijeka. Odlukom Kriznog stožera ukida se obaveza dokazivanja imunosti COVID potvrdom ili nezaraznosti testiranjem na SARS-CoV2 za pacijente i druge korisnike zdravstvenog sustava, osim u posebnim slučajevima prema procjeni liječnika, indikacijama u bolničkom radu te pri medicinskom postupku u kojem se oslobađa velika količina aerosola.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram