Povežite se s nama

Vijesti

KBC Rijeka svečanom sjednicom ispratio umirovljenike

Objavljeno

na
KBC Rijeka je nakon pauze zbog pandemije obnovio lijepu tradiciju kojom u čast novih generacija umirovljenika, organizira svečanu sjednicu Stručnog vijeća.

U četvrtak, 9. lipnja u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja uz pozdravne riječi predsjednika Stručnog vijeća prof. dr. Luke Zaputovića i ravnatelja KBC-a Rijeka prof. dr. Alena Ružića priređeno je druženje sadašnjih i nekadašnjih zaposlenika riječke bolnice.

Umirovljenici KBC-a Rijeka koji su u mirovinu otišli tijekom 2020. godine, njih 70, dobili su prigodne darove u znak zahvalnosti za dugogodišnji doprinos u razvoju bolnice i predanu skrb o zdravlju građana.

Darove, umjetničke radove profesora i studenata Akademije primijenjenih umjetnosti, uz ravnatelja, umirovljenicima su uručile zamjenica ravnatelja dr. sc. Diana Maržić i pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Snježana Juričić. U ime umirovljenika na darovima se zahvalio dr. Vedran Frančišković.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram