Povežite se s nama

Vijesti

KD Čistoća osiguralo pomoć za potresom pogođena područja

Objavljeno

na
KD Čistoća Rijeka se pridružilo brojnim građanima i institucijama u pružanju pomoći za područja Sisačko-moslavačke županije pogođena katastrofalnim potresom.

Tako je, u suradnji s nadležnim službama, na područje Siska upućeno specijalno vozilo – autokošara – s dva djelatnika, a na području Petrinje je Komunalcu Petrinja dano na raspolaganje specijalno vozilo – autopodizač – ne bi li se pomoglo saniranju posljedica ove razorne elementarne nepogode. Uz navedeno, KD Čistoća je izravno osiguralo i 50.000 kuna pomoći potresom pogođenim područjima.

“Vjerujemo da je pružanje pomoći onima koji su trenutno u najvećoj potrebi čin zajedničke odgovornosti i međuljudske solidarnosti, a po potrebi će KD Čistoća osigurati i dodatnu pomoć u ljudstvu, opremi i mehanizaciji za područje stradalo u potresu”, poručili su iz Čistoće.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže