Povežite se s nama

Matjaž Kek u nedjelju je stigao do druge pobjede u Vinkovcima u trećem gostovanju na klupi Rijeke. Sjajna završnica prvog poluvremena riješila je pitanje pobjednika.

– Zasluženo smo došli do cilja. Odradili smo odličan posao, naročito u prvom dijelu. Poslali smo dovoljnu jasnu poruku što želimo u svakoj utakmici, koji su naši ciljevi i kako doći do njih. Pred nama je miran tjedan da se pripremimo za iduću utakmicu, ustvrdio je Kek nakon pobjede protiv Cibalije.

– Kao što sam rekao pokazali smo kvalitetu i poslali jasnu poruku što nas zanima i tome ćemo težiti u svakoj utakmici. S velikim respektom, poštovanjem, ali samouvjereni i hrabri. Da li je netko nakon Basaksehira ili uvodnih kola razmišljao da ćemo imati ovoliko bodova? Igračima kompliment na tome, ustvrdio je kratko najavivši ogled protiv Dinama iduće subote.

– Znamo tko nam dolazi. Dinamo dominira hrvatskim nogometnom, moraš ih poštivati i imati respekt, ali nemamo se čega bojati. Moramo biti samouvjereni i odlučni. Trebat će jedino stišati emociju. Rekao sam već igračima, mirno ćemo analizirati, pripremiti utakmicu i izaći na travnjak sa željom da pobijedimo, kao i u svakoj utakmici, zaključio je Matjaž Kek.