Povežite se s nama

Sport

Kek: Rijeka će ponovo biti u vrhu hrvatskog nogometa

Objavljeno

na


Nogometaši Rijeke pokazali su u Maksimiru pravo lice osvojivši vrijedan bod. Izabranici Matjaža Keka pokazali su karakter u derbiju kola na uvijek neugodnom gostovanju kod Dinama.

– Očekivano teška utakmica. Što se tiče voljnog momenta, dobio sam ono što sam htio od ekipe. Uvijek je dobro osvojiti bod u Maksimiru. Znali smo da je Dinamo individualno jako opasan, rekao je Matjaž Kek.

– Težak tjedan je iza nas. Reakcija na travnjaku je bila dobra. Dobro smo odradili obranu u većem dijelu utakmice, morali smo mijenjati neke stvar zbog ozljeda Zute i Župarića. Zadovoljan sam jer se vidjelo da su igrači dali sve od sebe u svom trenutku. Kada se stvari malo slegnu i uigramo ekipu, Rijeka će ponovo biti u vrhu hrvatskog nogometa, zaključio je Matjaž Kek.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže