Povežite se s nama

Vijesti

Kineski Xiaomi ovog vikenda otvara Mi Store u Rijeci

Objavljeno

na

ArhivaNakon što je 2018. godine otvorio vrata prvog Mi Storea u Zagrebu te u srpnju ove godine drugog Mi Storea u Splitu, Xiaomi piše novo poglavlje u telekomunikacijskoj industriji Širenjem dostupnosti svojih proizvoda u regiji Zapad kroz otvaranje prvog Mi Storea u Rijeci, Xiaomi slijedi svoju misiju “Inovacija i dostupnost svima”, potvrđujući na taj način status lidera pametnih telefona i potrošačke elektronike na hrvatskom tržištu, navodi se u priopćenju.

Otvaranjem prvog Mi Storea u Rijeci, a trećeg u Hrvatskoj, zahvaljujući tvrtki Bijelić Co, ovlaštenog distributera Xiaomija za Hrvatsku, stanovnicima zapadnog dijela Hrvatske osigurat će se lakša dostupnost širokog i impresivnog portfelja Xiaomi uređaja.

Mi Store će se otvoriti u subotu, 28. studenog 2020. godine, na 2. katu Tower Centera Rijeka.

Otvorenju Mi Storea, koji će se prostirati na 105 m2, pridružit će se Andrew Wong, generalni menadžer Xiaomija za srednju i istočnu Europu te nordijsku i baltičku regiju, Goran Mudrovčić, Xiaomi country manager za Hrvatsku i Sloveniju i Viktor Bijelić, predsjednik Uprave Bijelić Co. U sklopu Mi Storea, Xiaomi će izložiti svoj bogati portfolio pametnih telefona i proizvoda potrošačke elektronike. Samo nekoliko tjedana nakon globalnog predstavljanja, najpopularnija Mi 10T serija pametnih telefona bit će ekskluzivno dostupna i u sklopu Mi Storea Rijeka.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram