Povežite se s nama

Mozaik

Kiša poremetila planove: Koncerti u sklopu Matejne odgođeni, Maja Šuput umjesto Magazina

Objavljeno

na
Sve je bilo spremno za početak najveće viškovske manifestacije „Matejna“, no najava izrazito lošeg vremena, odgodila je dio programa za sljedeći tjedan. Bogata ugostiteljska ponuda te cjelonoćna zabava uz koncerte održati će se u petak, 23. rujna i subotu, 24. rujna.

U petak, 23. rujna zabava na parkiralištu Milihovo kreće u 21:00 sat uz grupu Aurora, a nastavlja se do dugo u noć uz poznate nam hitove nezaboravne Maje Šuput.

Popularna grupa Vigor održati će koncert u subotu. 24. rujna. Od 21:00 sat u šatoru na parkiralištu Milihovo posjetitelje očekuje odlična atmosfera, pozitivna energija i zabava uz hitove ove poznate osječke grupe. Nezaboravna zabava uz pjesmu i ples zagarantirana je do dugo u noć.

Posebna ugostiteljska ponuda očekuje Vas ispred šatora, tako Vas wine i beer bar poziva na kušanje više od dvadeset vrsta vina domaćih proizvođača i više od deset vrsta piva. Medica, travarica, borovička ili teranino samo su neke od domaćih rakija koje će biti ponuđene, a zanimljive kombinacije koktel bara jednostavno pozivaju na isprobavanje. Također ćete moći i ručati, a desert potražite u slatkom kutku.

Također, došlo je do promjene u održavanju i određenih programa. Program Halubajskih mažoretkinja koji se trebao održati u subotu, 17. rujna održati će se sljedeću subotu, odnosno 24. rujna na parkiralištu Milihovo u 14:00 sati. Kišno vrijeme najavljuje i odgodu programa Delavske katedre Ustanove Ivan Matetić Ronjgov i Dječjeg vrtića Malik.

Odgađa se i program Udruženja obrtnika Viškovo-Kastav-Klana-Jelenje. Tradicionalno natjecanje u kuhanju kotlića, kao i ocjenjivanje najbolje orahnjače održati će se u nedjelju, 25. rujna. Saznajte čiji je kotlić najbolji, koja je tajna najbolje orehnjače saznajte na parkiralištu restorana Mladenka u 11:00 sati gdje će i udruga Palentar Grobnik pripremiti 200 porcija palente kompirice koja će se dijeliti posjetiteljima.
Za sve dodatne informacije pozivamo Vas da pratite web i Facebook stranice Turističke zajednice Viškovo i Općine Viškovo.

Ostali programi naših ustanova i udruga ostaju nepromijenjeni te Vas pozivamo da ih podržite i posjetite mnoštvo kulturnih, kulturnih, zabavnih, sportskih i edukativnih programa koje su priredile naše udruge i ustanove. Zabavite se, zaplešite i zapjevajte uz naše poznate izvođače. Ulazi na koncerte su besplatni zahvaljujući našim vjernim sponzorima, s toga dobro nam došli i neka zabava potraje do dugo u noć!

Nove prometne informacije

Za vrijeme glavnih događanja na parkiralištu Milihovo, odvijati će se poseban režim prometa na cestama oko Osnovne škole „Sveti Matej“ i Dječjeg vrtića Viškovo kako slijedi:

Parkiralište Milihovo biti će djelomično otvoreno za parkiranje do srijede, 21. rujna do 22:00 sata. Od srijede, 21. rujna od 22:00 sata do utorka, 27. rujna do 18:00 sati biti će zatvoreno za parkiralište.

Djelomično zatvaranje prometa biti će od 22. rujna 2022. godine od 07:00 sati do 23. rujna 2022. do 12:00 sati, te od 26. rujna 2022. godine od 07:00 sati do 27. rujna 2022. godine do 12:00 sati.

Djelomično zatvaranje prometa odnosi se na:
• skretanje sa glavne županijske ceste prema vrtiću i Širolima ostaje kao i do sada
• iz smjera vrtića može se voziti isključivo prema Širolima (zabranjeno skretanje prema glavnoj cesti)
• iz smjera Širola može se voziti isključivo prema vrtiću (zabranjeno skretanje prema glavnoj cesti)

Potpuno zatvaranje prometa biti će od 23. rujna 2022. od 12:00 sati do 26. rujna 2022. do 07:00 sati.

Potpuno zatvaranje prometa odnosi se na:
• vožnja iz smjera vrtića, Širola i sa glavne ceste prema raskrižju kod parkirališta Milihovo biti će zabranjena

Ujedno Vas obavještavamo da u dane 22., 23., 26., 27. rujna, školski autobus neće stajati na uobičajenom stajalištu već na stanici kod kioska Tiska (glavna cesta) na kojoj staju i druge linije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže