Povežite se s nama

Sport

KK Škrljevo u novu sezonu ulazi pojačan s tri nova igrača

Objavljeno

na

Foto: Ivo Vidotto; La Voce del PopoloU dvorani na Mavrincima danas su predstavljeni novi igrači Adria Oil Škrljeva, kako je istaknuo predsjednik kluba Vice Sep riječ je o mladim igračima, redom reprezentativcima koji će sigurno u narednom prvenstvu imati prilike i pokazati svoj talent.

Upravo proširenje na 33. kola i Alpe Adria Cup daje ovim mladićima veće šanse za većom minutažom i napretkom. Mislav Kolić (200cm, 2001. g) je produkt odlične škole košarke riječkog FSV-a, kao i Benković (185cm, 2000. g) i Bešić (195cm, 2000. g) koji dolaze iz KK Kastav, a prošlu sezonu su igrali Prvu ligu na posudbi u Kvarneru 2010, te je ovo put dvostruke suradnje kojom želimo da klubovi koji proizvode i školuju još više rade i budu zadovoljni suradnjom, te da imaju od toga koristi, kao i sami igrači koji dobivaju priliku ići na viši nivo. Cvitković (204cm 1999g) je naš prošlogodišnji igrač koji vrijedan, ustrajan i koji je puno napredovao, te sigurno očekujemo nivo više i od njega, poručuju iz kluba.

Trener Rajković je istaknuo da mlade igrače očekuje veliki rad, odricanje i da to što su mladi ne znači automatsko guranje, već će svaku minutu svojim pristupom i radom morati zaslužiti. Ovo je put kojim ćemo ići, dati priliku svima koji žele raditi, učiti i napredovati, te će Škrljevo naredne sezone sigurno imati najviše domaćih dečki spram prijašnjih godina. HT liga je veliki skok u njihovoj karijeri, ali vjerujem da uz kvalitetne suigrače mogu i oni brzo napredovati.

Okupljenima se obratio i  Milan Tomljanović iz tvrtke Adria Oil koji je istaknuo zadovoljstvo suradnjom, te je poželio klubu sve najbolje uz nastavak podrške od strane Adria Oil-a, a ukoliko bude mogućnosti spremni su i pojačati suradnju koja je na obostrano zadovoljstvo.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže