Povežite se s nama

Mozaik

Klapa Cambi nastupila u Zajcu na donatorskom koncertu Udruge Srce za nju

Objavljeno

na
U HNK Ivana pl. Zajca održan je donatorski koncert Udruge Srce za nju na kojem je nastupila klapa Cambi Kambelovac, Sredstva od prodanih ulaznica namijenjena su za prijevoz bolesnih žena.

Besplatan prijevoz od kuće do liječnika žena oboljelih od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti je projekt Udruge Srce za nju i prvi je takav u Rijeci.

Članice Udruge Srce za nju, njihova Stručna podrška i prijatelji Udruge od srpnja svakodnevno besplatno prevoze žene od kuće do liječnika na područja grada Rijeke, a cilj je da se projekt proširi i na cijelu županiju.

Sredstva od prodanih ulaznica za koncert išla su upravo u tu svrhu, a svojim dolaskom na koncert podršku projektu kao i radu udruge dali su i riječki gradonačelnik Marko Filipović i njegov zamjenik Goran Palčevski.

Voditelj programa bio je Robert Ferlin, a klapi Cambi na pozornici su se pridružili i gosti, Joso Butorac i Ženska klapa Teranke.

Pokrovitelji koncerta su Grad Rijeka i Primorsko goranska županija.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram