Povežite se s nama

Mozaik

Klapa Intrade i Bralić oduševili u Opatiji tisuću ljudi na prvom velikom koncertu u Hrvatskoj

Objavljeno

na
Ljetna pozornica u Opatiji ugostila je upravo na večer kad i službeno započinje ljeto prvi veliki koncert koji se održao u Hrvatskoj nakon brojnih strogih epidemioloških mjera i zabrana javnih okupljanja tijekom proteklih mjeseci radi koronavirusa. Ovom prilikom svim posjetiteljima su na ulazu nakon provjere ulaznice bile dezinficirane ruke, što su mnogi pozdravili kao dobru mjeru prevencije.

Otvaranje Ljeta na Ljetnoj ugrozila je kiša koja je malo manje od sat vremena prije početka koncerta oprala Opatiju i okolicu, ali ipak se razvedrilo 30-ak minuta prije koncerta, pa ga srećom nije bilo potrebno otkazivati.

Pred rasprodanim gledalištem, koje je ovog puta imalo ograničeni sjedeći kapacitet od približno tisuću mjesta, nastupila je klapa Intrade predvođena Tomislavom Bralićem. Ni oni ni publika nisu skrivali zadovoljstvo što su se napokon barem većim dijelom stvorili uvjeti za nove glazbene spektakle u Opatiji. Koncertu je nazočio i ministar turizma Gari Cappelli.

“Rekli su nam da je ovo prvi veći koncert nakon nekoliko mjeseci u Hrvatskoj, nismo ni mi nastupali nigdje protekla tri mjeseca, pa smo počašćeni što smo večeras upravo mi u Opatiji”, poručio je Bralić tijekom početkom dijela koncerta na kojem su izveli svoje brojne najveće hitove koje je publika gotovo u glas cijelo vrijeme s njima pjevala, a bilo je i onih koji nisu mogli odoljeti te su se morali ustati i zaplesati.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram