Povežite se s nama

Mozaik

Klapa Rišpet nastupila na Trgu Riječke rezolucije

Objavljeno

na

Foto: G.I.S.U sklopu programa Noći riječkih trgova ove je subote, 28. srpnja, na Trgu Riječke rezolucije u samom centru Rijeke nastupila trenutno jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa.

Rišpet se u posljednjih nekoliko godina može pohvaliti s više iznimno popularnih hitova, pa je šteta što na ovaj svoj riječki nastup nisu uspjeli privući više posjetitelja. No, i onih nekoliko stotina koji su stigli poslušati ih uživo definitivno su uživali.

Osim što su izveli sve svoje najveće hitove, nisu propustili ni pružiti priliku posjetiteljima da uživaju u nekim obradama, kao što je pjesma od Petra Graše – Uvik isti, a odmah nakon nje uslijedio je njihov možda i najveći hit – Šta mi ljube oćeš kazat.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram