Povežite se s nama

U Rijeci će se i ove godine održati nekoliko zanimljivih programa u sklopu Noći riječkih trgova.

Najprije će se na Trgu Riječke rezolucije 02. srpnja održati Međunarodni festival folklora koji obuhvaća folklorne grupe iz cijelog svijeta. Radi se o događaju u kojem više od dva desetljeća uživaju svi ljubitelji svjetske folklorne baštine. Na festivalu gostuju folklorne grupe iz Kenije, Perua, Indije, Finske, Filipina i Hrvatske. U ritmovima, plesovima i pjesmama grupa iz cijeloga svijeta moći ćete uživati uz besplatan ulaz.

U Rijeci će još jednom nastupiti i Natali Dizdar. Njen nastup moći ćete pogledati i poslušati 13. srpnja s početkom u 21 sat, a ulaznice će uskoro biti puštene u prodaju. Na dan koncerta cijena će biti 90 kuna, a u pretprodaji po 70 kuna.

Na samom koncu srpnja, 28.07., na Trgu Riječke rezolucije nastupit će jedna od najpopularnijih hrvatskih klapa. Rišpet se može pohvaliti brojnim hitovima u posljednjih nekoliko godina, a u svima njima moći ćete uživati također s početkom u 21 sati. Ulaznice će biti u prodaji po cijeni od 60 kuna (pretprodaja) i 80 kuna (na dan koncerta).