Povežite se s nama

Mozaik

Klapa Vinčace postala najtrofejnija klapa u povijesti Festivala u Omišu

Objavljeno

na


Povodom osvojenog priznanja na Festivalu dalmatinskih klapa u Omišu, župan Zlatko Komadina uputio je čestitke članovima Klape Vinčace iz Novog Vinodolskog:

„Poštovani članovi Klape Vinčace,

primite moje iskrene čestitke povodom velikog uspjeha i priznanja, prve nagrade stručnog ocjenjivačkog suda Festivala dalmatinskih klapa u Omišu, čime ste postali najtrofejnija klapa u povijesti ovog Festivala.

Pet puta pobijediti na ovako cijenjenom natjecanju u konkurenciji među čak 49 klapa, potvrda je kvalitete vaše glazbe i kontinuiteta u izvrsnosti onoga što radite.

U ime cijele Primorsko-goranske županije izražavam ponos što je pjesma iz našeg kraja prepoznata kao najbolja. Ljubav prema onome što radite, silni entuzijazam i pozitivna energija koja se osjeća, zasigurno je doprinijelo je tome da ste i ovaj put zasjali na vrhu klapskih pjesama.

Uz želje za svako dobro na privatnom planu te nastavak uspješnog niza, srdačno vas pozdravljam.“

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže