Povežite se s nama

Mozaik

Klape va Mandraće i ovog ljeta donose glazbeni spektakl u Volosko

Objavljeno

na
Jedno od najomiljenijih klapskih događanja svakako su “Klape va Mandraće”, raspjevana manifestacija koja će šesnaesti put zaredom okupiti izvrsne klape i brojnu publiku koja tradicionalno ispuni vološćansku lučicu.

Prirodna i prekrasna pozornica, okružena barkama, ribarskim mrežama te šumom valova i ove će godine biti mjesto na kojem će sresti i zapjevati klape te mjesto na kojem će se u petak 26. srpnja, s početkom u 21 sat, pisati još jedna stranica ovog popularnog događanja.

Ove godine klape pristižu iz raznih raspjevanih krajeva pa će se publici predstaviti: Vokalisti Salone iz Solina, klapa Bunari iz Vodica, ženska klapa Teha iz Cresa, klapa Skalin iz Matulja, klapa Mirakul iz Veprinca, klapa Škvadra iz Košana (Slovenija), ženska i muška klapa Kastav te domaćini ženska klapa Volosko.

Svih devet klapa predstavit će se vološćanskoj publici u svojim najboljim izdanjima te ne treba sumnjati da će Volosko te večeri biti središte klapske pjesme na Kvarneru. U posebnom ambijentu, manifestaciju će voditi provjerena voditeljska imena Gordana Brkić Žagar i Mario Lipovšek Battifiaca, a svakako valja podsjetiti da je ulaz za svih slobodan. Pokrovitelji programa su Grad Opatija i Primorsko – goranska županija, a susret klapa u mandraću na Voloskom nikako ne bi trebali propustiti, poručuju organizatori.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram