Povežite se s nama

Vijesti

Klarić: Ako ukinemo propusnice, zašto onda ne otvorimo vrtiće i škole?

Objavljeno

naGrad Bakar, kao što je već poznato, odbio je potpisivanje sporazuma koji je predložio Grad Rijeka, a prema kojem bi se spojili lokalni stožeri civilne zaštite te samim time se na području bivše Općine Rijeka više ne bi kontrolirale propusnice.

Takva odluka gradonačelnika Tomislava Klarića naišla je na razne reakcije, ima i onih koji to gledaju iz političke perspektive da se radi o HDZ-ovom političaru, dok je ovaj sporazum stigao s “druge strane”.

Koji su motivi takve odluke doznala je Vesna Kandić Kurtović, koja je odgovor Klarića podijelila i s članovima Facebook grupe Srcem za bakarski kraj.

“Na području Grada Bakra trenutno nema zaraženih osoba. Ja osobno, a vjerujem i Vi želimo da tako i ostane. Ako ukinemo propusnice, čemu onda ne i otvoriti dječje vrtiće i škole, knjižnicu…? Svatko tko ima opravdani razlog dobiti će propusnicu i može ići gdje god želi. No kontrola kretanja u vrijeme pandemije mora postojati. Da nema neodgovornih pojedinaca ne bi bilo ni propusnica, nažalost, primjeri su diljem Hrvatske i Europe. Ni meni se ne sviđaju, ali ne sviđaju mi se ni brzoplete odluke koje za posljedicu mogu imati ljudski život. Što se tiče relacije HDZ-SDP?? Identično mišljenje mom ima Županijski stožer, a on kao što znate nije HDZ. Nemamo pravo na greške. Strpite se i čuvajmo jedni druge. Sve će ovo proći , a do tad moramo potrpit. Zakašnjeno pitanje “Tko je kriv?” može značiti nečiji život. S poštovanjem i čuvajte se”, poručio je gradonačelnik Bakra.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram