Povežite se s nama

Vijesti

Klaster zdravstvenog turizma predstavljen na ITB sajmu u Berlinu

Objavljeno

na

Župan Zlatko Komadina sudjelovao je u predstavljanju zdravstvenog turizma Kvarnera na ITB sajmu u Berlinu-najvećem turističkom sajmu u Europi. U sklopu sajma održana je konferencija na kojoj je bila prilika da se dodatno upozna njemačko tržište s ponudom u Primorsko-goranskoj županiji kako zdravstvenog, tako i drugim granama turizma.

Tom prigodom župan Komadina istaknuo je kako je Primorsko-goranska županija puno učinila na razvoju i brendiranju zdravstvenog turizma kao jednog od najbrže rastućih sektora turističke ponude.

“Upravo je naša Županija prva u Republici Hrvatskoj još 2014.godine pokrenula osnivanje Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera u kojem su članice i sve županijske zdravstvene ustanove. To je  prva  asocijacija ove vrste na našim prostorima koju posebno odlikuje sinergija javnog i privatnog zdravstvenog sektora kao i uključenost akademske zajednice po čemu je ova naša udruga, prerastavši nacionalne okvire, postala jedinstvena i prepoznatljiva na međunarodnoj razini. Želimo da turizam zdravlja bude ono po čemu će kvarnerska regija biti prepoznata”, rekao je Komadina.

Uz župana Komadinu predstavljanju Klastera zdravstvenog turizma sudjelovali su direktorica TZ Kvarnera Irena Peršić Živadinov i predsjednik Klastera zdravstvenog turizma Kvarnera Vladimir Mozetić sa suradnicima.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Drive in party na Kantridi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram