Povežite se s nama

Vijesti

Klub mladih Rijeka prikuplja hranu za gladne obitelji radnika 3. maja

Objavljeno

na
Klub mladih Rijeka se priključio akciji prikupljanja hrane za doslovno gladne obitelji radnika 3. Maja. Jasna Vrhovac i Marina Kilinčan su pokrenuli ovu hvalevrijednu akciju, a njihov poziv prenosimo u cijelosti:

Klub mladih Rijeka se organizirao kako bi naši sugrađani mogli donositi potrepštine na jedno mjesto kroz cijelo vrijeme trajanja agonije za radnike 3. maja.

Napominjemo da ovo nije jednokratna akcija, roka prikupljanja, potrepštine su konstanto potrebne obiteljima koje su bez primanja 3 mjeseca.

U privitku Vam šaljemo fotografiju, a u nastavku objavu:

Prikupljanje HRANE za GLADNE OBITELJI trećemajaca!
Prikupljanje kreće ODMAH!
3 mjeseca su bez plaće!

Obitelji doslovno nemaju za kruh! Što je potrebno?
– Hrana: konzervirana hrana (paštete, konzerve, mesni doručak, tuna, trajne salame, grah, ukiseljeno povrće…), brašno, suhi kvasac, ulje, trajno mlijeko, riža, palenta, pašta… sve što mislite da je jednoj obitelji potrebno (napominjemo da se kupuje hrana dužeg roka trajanja i da istu nije potrebno držati u hladnjaku)
– Higijenske potrepštine
– Lijekovi koji se mogu kupiti bez recepta: lijekovi protiv bolova, za skidanje temperature, lijekovi za klince…
– Slatkiši za razveseliti dječicu

Klub mladih Rijeka se priključio akciji prikupljanja potrepština za naše sugrađane kojima je potrebna pomoć. Humanitarnu akciju organiziraju dvije naše sugrađanke Jasna Vrhovac i Marina Kilinčan, VELIKO IM HVALA!!! Ovo je 7. prikupljanje hrane za gladne obitelji radnika 3. Maja i svaki put prikupljeno nije dosta za polovicu obitelji. Moramo se probuditi i apelirati da svatko pomogne koliko može!
Gospođa Jasna uvjerava: “Sve obitelji prolaze skoro pa “detektore” pri donacijama. Bojimo se da ne ode u krive ruke. Jako pazimo i budite sigurni da sve prikupljeno dođe u prave ruke!”

Obitelji nemaju doslovno za kruh!
Uvijek smo pomagali, Riječani su se uvijek pokazali kao ljudi velikog srca, sada su na redu vaši sugrađani!

Gdje donijeti potrepštine?
– u Klub mladih Rijeka, Erazma Barčića 9A (od Teatra Fenice prema FINA-i, pored srpskog konzulata). Periodički ćemo prikupljeno nositi u prostorije 3. Maja gdje se pomoć distribuira
– U četvrtak, 7. ožujka, od 15 do 17 sati na parkingu kod autopraonice Kantrida

Pozivamo još jednom sve naše sugrađane da pomognu (u okviru svojih mogućnosti) gladnim obiteljima radnika 3. Maja.

U Klub mladih Rijeka pomoć možete nositi:
– pon-pet: 07-21h
– subota: 10-21h
– nedjelja: 15-21h

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram