Povežite se s nama

Crna kronika

Kod uhićenog Slovenca nađena gotovo kila amfetamina i 10.000 eura

Objavljeno

naSlovenski državljanin u dobi od 28 godina kazneno je prijavljen zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Osumnjičenoga su 3. kolovoza na području Novog Vinodolskog u prometu zaustavili policijski službenici i djelatnici carine te je od njega oduzeto nekoliko grama droge MDMA. Uz to, službeni policijski pas za detekciju droga „nanjušio“ je drogu u vozilu te je od suca istrage Županijskog suda u Rijeci zatražen i dobiven nalog  za pretragu.

Obavljenom pretragom vozila pronađeno je i oduzeto još 948 grama amfetamina, više od 10.000 eura i manji novčani iznos u drugoj stranoj valuti, kao i predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, kojeg su proveli policijski službenici Službe kriminaliteta droga Policijske uprave primorsko-goranske, osumnjičeni 28-godišnji slovenski državljanin je kazneno prijavljen i predan pritvorskom nadzorniku.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.11.2023.
Ovim putem obavještavamo korisnike kako prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. do dana 29. studenoga 2023. godine iznimno radi do 13:00 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti putem internet bankarstva ili RCC portala ovisno koju kategoriju mjesečne parkirne karte korisnici produljuju.

Fiuman Plus

Društvene mreže