Povežite se s nama

Mozaik

Koktelsi okupili “ČA All star” ekipu za novu pjesmu “Bura z Učki”

Objavljeno

na


Što je to spojilo Dražena Turina Šajetu, Alena Vitasovića, Serđa Valića i Pere Banka, Maria Battifiacu, Martinu Majerle, Duška Jeličića, Sergia Pavata, Klapu Kastav, Josa Butorca, Roberta Ferlina, Zorana Kinkelu – Mežnjara i Koktelse? Točan odgovor je nova pjesma pod nazivom Bura z Učki.

Više o novoj pjesmi otkivaju Koktelsi:

“Ovo je pjesma za “naši nonići” koji su nan pustili ovaj lijepi kraj u naslijeđe, sve običaje i vrijednosti koje nesmijemo zaboravit.

Ovoj pjesma o Buri, vjetru koji zrak očisti od negativneh misli, koji svu maglu i blato raspuše, da budemo zdravi i rumeni, a i na buri se najbolje pršuti suše.

Ovoj pjesma o Učki, velikoj planini i plavom kvarneru, o moru i ribi što sa gradela miriši pjesma o vinu čije su zlatne kapi i potaknule inspiraciju da ovi stihovi nađu melodiju.

i na kraju ovo je pjesma za Nas, naše najdraže i našu djecu, da i kada nas ne bude bilo imaju što zapjevat u konobi, da ih trnci prodju.

Uglavnom dok se svi diče i poštuju se svoje, mi smo često preskromni i sramežljivi i ne štujemo dosta to što imamo pa onda ispada kao da toga ni nema ili da manje vrijedi! Zato je ova pjesma i okupila Kvarnersko Istarski glazbeni All Stars, da pokažemu svu raskoš talenta, ko smo i šta smo. Kako bi Thompson rekao, neka vide da nas ima!

Ova pjesma nije nastala preko noći, i dosta je toga prošla doknije poprimila finalnu verziju. Sve je počelo 2020. g. al kako je krenula korona ideja je malo otišla na godišnji, a onda kad je bura uspijela raspuhati viruse mi smo okupirali studio Roberta Grubišića koji je ujedno i napravio aranžman, i pomalo stih po stih pjesma je počela dobivat sve elemente, doduše nekeh smo snimali i po terenu (raznim konobama i uredima) izvodili sve egzibicije da bi nakraju sve to skupa spojili u ovu finalnu izvedbu.

Ako dobro brojimo preko dvadesetak ljudi je aktivno sudjelovalo tako da uz KOKTELSE koji su baza pjesme, redosljedom pojavljivanja svima Veliko HVALA na trudu i vremenu: Dražen Turina Šajeta, Alen Vitasović, Serđo Valić i Pere Banko, Mario Battifiaca, Martina Majerle, Duško Jeličić, Sergio Pavat, Klapa Kastav, Joso Butorac, Robert Ferlin, Zoran Kinkela – Mežnjar.

Pripremamo se i na dobrom smo putu da snimimo i video spot tako da se i tome nadamo do kraja godine.

Uglavnom voleli bi da s ovom pjesmom osjetite taj miris domaćega kraja, da vam se probudi neka lijepa emocija ili uspomena, i što je najbitneje da ostanete tu živjeti i uživati, ko mora prodat neka proda nisu neka bajna vremena, ali šteta bi bilo da ovaj komad Raja, kojega smo nasljedili od naših starih, netko drugi drugi uživa!”, poručuju Koktelsi.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže