Povežite se s nama

Sport

Koljanin: Orijent je spreman za ulazak u Prvu HNL

Objavljeno

na
Sredinom svibnja moglo bi se znati kakav će biti rasplet s Drugom HNL, no zasad većina klubova, prema svemu sudeći, preferira ipak da se natjecanje ne nastavi. U tom slučaju Orijent 1919 imao bi mogućnost ulaska u Prvu HNL, ali pritom mora dobiti i licencu te su za odigravanje domaćih utakmica prijavili legendarni stadion na Kantridi.

Hoće li se klub s Krimeje nakon 23 godine vratiti u elitno hrvatsko nogogmetno društvo trebalo bi biti poznato prije početka ljeta, ali njihov dopredsjednik Marinko Koljanin ističe da su spremni za takav izazov.

“Najkasnije do 18. svibnja će nam reći je li moguć nastavak prvenstva. Onaj drugi dio, financijske potpore, naravno da smo svi klubovi upućeni na neku financijsku pomoć i naravno da to podržavamo. Bit će onako kako Hrvatski nogometni savez odluči. Ako proširi ligu, Orijent je, uvjeren sam, spreman i dobit će licencu. Ako ne, igrat ćemo u Drugoj ligi”, poručio je Koljanin u izjavi za HRT.

Osvrnuo se na ovu situaciju i putem svog Facebook profila, a tom je prilikom izrazio još čvršću želju za Prvom HNL. “Šibenik i Orijent 1919 među 12 prvoligaša? Mi smo spremni i za takav scenarij! Sa skromnim, održivim proračunom i s mladim igračima iz našeg kraja željnih afirmacije. Tako smo igrali 3. HNL, pa 2. HNL…”, rekao je prvi operativac kluba s Krimeje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram