Povežite se s nama

Sport

Komadina i Uremović iz BK Rijeka postali boksački prvaci Hrvatske

Objavljeno

na
Boksački centar na Velesajmu u Zagrebu ovog je vikenda ugostio Prvenstvo Hrvatske u amaterskom boksu za seniore.

Po dva muška naslova prvaka osvojili su boksači Leonarda, dva Rijeke i dva Pule, a po jedna titula ide u BK Memento mori Zelina, Titan Gym, Sveti Donat Zadar i BK Brod.

Reprezentativac Matteo Komadina (BK Rijeka) obranio je titulu u poluvelter kategoriji do 63,5 kg protiv dobro poznatog suparnika, upornog i čvrstog Filipa Poturovića iz Nove Gradiške.  Delnički vatrogasac, glazbenik i bajker Komadina stekao je prednost u prvoj rundi, Poturović nije popuštao, nametnuo je otvorenu borbu i dobio drugu rundu, no rutinirani Komadina iskonotrolirao je treću rundu i jednoglasno slavi novo zlato, ukupno svoju šestu titulu seniorskog prvaka Hrvatske!

U lakoteškoj kategoriji do 86 kg Riječanin Matej Uremović je novi prvak, a Splićanin Nikica Radonić zbog temperature nije mogao boksati finale. Uremović je u polufinalu protiv Osječanina Rebolja pokazao da je u top-formi, zlato je osvojio bez završne borbe i žao mu je što u finalu nije mogao biti u top-izdanju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže