Povežite se s nama

Vijesti

Komadina održao pregovore s ostalim strankama o proračunu za ovu i 2020. godinu

Objavljeno

naŽupan Zlatko Komadina sa suradnicima održao je sastanak s predstavnicima stranaka zastupljenima u Županskoj skupštini. Tema sastanka bio je Rebalans proračuna za ovu godinu kao i Proračun Primorsko-goranske za 2020. Obje te točke na dnevni red Skupštine dolaze u studenom, a sastanak s predstavnicima stranaka je redoviti način informiranja o sadržaju ta dva dokumenta, ali i prilika za razgovor, prijedloge i sugestije.

Pročelnik UO za proračun, financije i nabavu Krešimir Parat obrazložio je planirane projekte kroz Proračun te, kao i župan Zlatko Komadina, posebno naglasio činjenicu da Županija od države, počevši od 1.1.2020. preuzima poslove i službenike Ureda državne uprave što, bez obzira na sredstva iz državnog proračuna koja su obećana, otvara mogućnost dodatnih troškova koje treba planirati. Naravno, tu je i projekt Rijeka EPK 2020, kao i niz drugih kapitalnih projekata koji su pokrenuti i koje je potrebno završiti, zaključio je župan.

Sudinici sastanka nisu imali dodatnih prijedloga na sadržaj Rebalansa i Proračuna.
Na sastanku su uz župana i pročelnika za proračun i financije sudjelovali i predsjednik Županijske skupštine Erik Fabijanić, zamjenica župana Marina Medarić, pročelnik Ureda Županije Goran Petrc i voditeljica Kabineta Župana Ermina Duraj te tajnik Županije Davor Mihelčić.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram