Povežite se s nama

Vijesti

Komadina ponosan na 30. obljetnicu PGŽ-a, veliki pad stanovništva nije spomenuo

Objavljeno

na

Komadina sa svojim zamjenicimaPrimorsko-goranska županija 2023. godine obilježava značajan jubilej, 30 godina od konstituiranja i djelovanja kao regionalne samouprave.

U tih 30 godina ostvareni su brojni projekti i aktivnosti koje su vidljive u prostoru i prisutne u svakodnevnom životu naših stanovnika, od onih najmlađih do najstarijih, ističe se u kratkoj službenoj objavi PGŽ-a.

“U svim našim odlukama, podizanje standarda i kvalitete života u svakom kutku naše županije, bila nam je prva misao i glavna zadaća. U svojih 30 godina Županija je iznjedrila na stotine projekata- kapitalnih, malih, europskih, zajedničkih, posebnih… Svaki projekt iz svakog od županijskih resora jednako nam je važan. Radili smo i gradili jako puno, a jednakim tempom gradit ćemo i dalje”, rekao je župan Zlatko Komadina.

Ono što je propustio spomenuti kao župan PGŽ-a koji je na toj funkciji još od 2001. godine je veliki pad broja stanovnika. Samo u razdoblju od 2011. do 2021. godine PGŽ je napustilo gotovo 30 tisuća stanovnika, što je daleko najveći pad od svih županija koje se nalaze na Jadranu.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

12.05.2023.
Obavještavamo korisnike parkirališta u Ulici Senjsko pristanište da će u nedjelju, 14. svibnja 2023. godine od 07 do 18 sati na snazi biti privremena zabrana parkiranja, na istočnom dijelu parkirališta uz ogradu i na kružnom toku na spoju s Demetrovom ulicom, zbog prolaza autobusa radi transfera putnika s kruzera. Vozila zatečena na navedenoj lokaciji premjestiti će specijalno vozilo “pauk”.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram