Povežite se s nama

Izbori

Komadina predstavio SDP-ove gradonačelnike i načelnike, kritizirao Cappellija i Butkovića

Objavljeno

na

Zlatko Komadina, kandidat koalicije SDP-PGS-IDS-HSU-HSS za župana primorsko – goranskog, predstavio je danas na riječkom Korzu kandidate SDP-a i koalicije koji su dobili povjerenje građana u prvom krugu i one koji će svoje povjerenje potvrditi 30.05. u drugom krugu lokalnih izbora. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

Predstavljajući kolege Zlatko Komadina naglasio je da će kampanju nastaviti voditi fokusirajući se na vlastiti program. Komentirajući jučerašnje izjave suprotne strane Komadina je izjavio„ Nažalost, SDP i koalicija su jedini politički akteri s programom, a što se tiče druge strane, ona stane u par riječi – Oleg i Gari nisko ste pali! Nervoza mi je jasna; ipak sam ja u prošlom krugu pobijedio u 33 mjesta naše županije.“ Dodao je pritom da vjeruje da će tako i ostati 30.05. nakon drugog kruga lokalnih izbora.

Podršku kolegama pružila je i Mirela Ahmetović, politička tajnica SDP-a i načelnica Općine Omišalj. „Primorsko-goranska županija sa Zlatkom Komadinom učinila je jako puno za Omišalj i Njivice – od društvenog doma, osnovne matične škole, njivičke place, ribarske obale i luke, a sve što je napravila za Omišalj i Njivice Primorsko-goranska županija sa Zlatkom Komadinom na čelu učinila je i u svakom kutku naše županije“, rekla je Mirela Ahmetović te dodala da je smiješno što druga strana govori da je Zlatko umoran i star i da to dolazi od Garija Cappellija koji je samo 2 godine mlađi od Zlatka i koji nema svoje ja budući da je tek treći izbor svoje stranke za kandidata za župana. „Kako nije mogao biti prvi izbor HDZ-a jasno je da neće biti ni prvi izbor građana naše županije i da će izgubiti izbore.

Darijo Vasilić je istaknuo podršku PGS-a Zlatku Komadini, dosadašnjem i budućem županu te se osvrnuo jučerašnju novinsku konferenciju HDZ-a u Rijeci na kojoj se moglo čuti da se ne zna tko je pobjednik prvog kruga. Darijo Vasilić je kratko podsjetio da je Zlatko osvojio 42 posto, dok je Cappelli osvojio 26; 35 posto Zlatko, a 25 Oleg Butković kao nositelji lista. Brojke jasno govore da je pobjednik Zlatko Komadina i tu nema dvojbe. „Nažalost, kada se nema programa onda je napad na čovjeka, jedina moguća politika“ izjavio je Vasilić.

Kandidat za riječkog gradonačelnika Marko Filipović uz podršku Zlatku Komadini, sadašnjem i budućem župana dao je i podršku svim svojim kolegicama i kolegama iz SDP-a koji trče utrku u drugom krugu. Marko Filipović je naglasio da je socijaldemokracija stanovala, stanuje i stanovat će kako u Rijeci tako i PGŽ, sa SDP-om na čelu i uz podršku koalicijskih partnera. Zlatko Komadina pobijedio je u 33 općine i grada u našoj županiji, ja sam pobijedio u 33 mjesna odbora u Gradu Rijeci, što je dokaz da su Riječanke i Riječani prepoznali novi ritam grada. „Drugi krug nosi pobjedu“, zaključio je Filipović te je pozvao sve stanovnike Rijeke da izađu na izbore 30. svibnja i da podrže SDP-ove kandidate.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram