Povežite se s nama

Vijesti

Komadina privremeno preuzeo vodstvo SDP-a nakon Bernardićeve ostavke

Objavljeno

na
Na sastanak Predsjedništva stigli su prije 10 sati. Već za pola sata SDP-ovci su donijeli odluku – Davor Bernardić više neće voditi stranku. No i dalje će biti predsjednik, kako je sam naglasio nakon sastanka. Umjesto njega, do unutarstranačkih izbora vršitelj dužnosti predsjednika bit će Zlatko Komadina, a raspisat će ih već idući tjedan. Za predsjednika stranke više se, rekao je Bernardić, neće kandidirati.

– Predsjedništvo SDP-a odlučilo je raspisati nove izbore i to već idući tjedan. Ja se neću kandidirati za predsjednika stranke. Sve do izbora, vršitelj dužnosti bit će Zlatko Komadina – kazao je Bernardić.

– Ovo nije neobična situacija, već smo bili u takvoj – rekao je Bernardić, aludiravši na izbore 2016. kad je aktualni predsjednik Zoran Milanović nakon loših izbornih rezultata odlučio prepustiti svoje mjesto. Bernardića nije smelo pitanje novinara zašto se to kod Milanovića zvala ostavka, a kod njega nije tako. Samo je još jednom ponovio da se radi o istoj situaciji. Uz jednu razliku – sad je koalicija na čelu s SDP-om osvojila 44, a prije četiri godine 54 mandata.

– Predsjedništvo SDP-a odlučilo je raspisati nove izbore i to već idući tjedan. Ja se neću kandidirati za predsjednika stranke. Sve do izbora, vršitelj dužnosti bit će Zlatko Komadina – kazao je Bernardić.  – Ovo nije neobična situacija, već smo bili u takvoj – rekao je Bernardić, aludiravši na izbore 2016. kad je aktualni predsjednik Zoran Milanović nakon loših izbornih rezultata odlučio prepustiti svoje mjesto.

Bernardića nije smelo pitanje novinara zašto se to kod Milanovića zvala ostavka, a kod njega nije tako. Samo je još jednom ponovio da se radi o istoj situaciji. Uz jednu razliku – sad je koalicija na čelu s SDP-om osvojila 44, a prije četiri godine 54 mandata, piše Večernji list.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram