Povežite se s nama

Vijesti

Komunalni redari tijekom subote dijelili kazne na parkiralištu Platak

Objavljeno

na
U redakciju nam se javila čitateljica koja je tijekom subote dobila kaznu na parkiralištu ispred skijališta Platak. Riječ je o bočnom dijelu parkinga na kojem već godinama parkiraju automobili. To je ujedno i jedini dio parkinga na kojeg se može sigurno parkirati bez straha da će drugi vozači nepromišljenim parkiranjem zagraditi automobil, što je na navedenom parkiralištu čest slučaj.

“Kazne! Iako je sve prekriveno mrazom, iako nema nikakvog prometnog znaka koji bi uputio s kolnika na parkiralište prilikom dolaska, iako nema ni prometnog znaka koji obiljezava nogostup, a nema ni betonske pasice koja odvaja kolnik od pločnika! Čini se da je pronađen efikasan način ostvarivanja prihoda kojeg ljeti ostvaruju naplatom parkiranja”, piše nezadovoljna čitateljica.

Na kazni, koju nam je poslala, vidljivo je da kaznu potpisuje Općina Čavle, a da su je napisali komunalni redari. Kao prekršaj se navodi parkiranje na nogostupu. Budući da se na tom dijelu parkinga oduvijek parkiralo, postavlja se pitanje zašto je općina naprasno odlučila dijeliti kazne.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram