Povežite se s nama

Mozaik

Koncert Čolića u Opatiji prebačen za iduće ljeto, Joksimović nastupa po planu

Objavljeno

na
Iako smo se do zadnjeg trena nadali da će se koncert Zdravka Čolića 18. srpnja uspjeti održati ispod otvorenog neba opatijske Ljetne pozornice, koncert se nažalost ipak mora odgoditi zbog pogoršanja epidemiološke situacije vezane uz COVID-19 te odluka i preporuka nadležnih tijela, javljaju iz Festivala Opatija.

Sigurnost publike u ovom trenutku je najvažnija stoga je odlučeno koncert odgoditi do sljedećeg ljeta, točnije 17. srpnja 2021. godine.

Već kupljene ulaznice vrijede i za novi datum, a oni koji žele, povrat novca mogu ostvariti na mjestu gdje su ulaznice kupili, i to od ponedjeljka, 13. srpnja, u trajanju od 14 dana. Sve ostale informacije o ulaznicama mogu se zatražiti na info@eventim.hr ili na telefon 060 555 000.

Zdravko Čolić jedan je od onih glazbenika koji dominira scenom i jedini kojemu je pošlo za rukom šest puta u jednoj godini rasprodati Star Arenu. Sljedećeg ljeta rezervirajte 17. srpanj jer je uz Čolića vrhunski provod zagarantiran, a on je sada još odlučniji pripremiti spektakl koji će se prepričavati i dugo pamtiti.

Organizator koncerta Zdravka Čolića je agencija Tipo Marketing d.o.o. iz Čakovca, u suradnji s ustanovom Festival Opatija.

Koncert Željka Joksimovića 24.07. na Ljetnoj pozornici zasad se održava prema planu s obzirom na to da je na vrijeme iz stajaćeg promijenjen u koncert sjedećeg tipa.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram