Povežite se s nama

Mozaik

Koncert Infinty banda na trajektu Jadrolinije

Objavljeno

na
Popularni top show band Infinity Band Croatia nadaleko je poznat i prepoznat kao jedan od najpopularnijih i najtraženijih na ovim prostorima, a njihovi koncerti ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. U potrazi za novim izazovima i jedinstvenim događanjima band je pripremio spektakl koji će se održati 18. lipnja i to – na trajektu!

​Poznati hrvatski brodar Jadrolinija službeno će otvoriti svoju ljetnu sezonu koncertom „Pozdrav ljetu!“ popularnog Infinity-ja i njime počastiti putnike koji toga dana budu koristili usluge brodara na liniji Valbiska (otok Krk) – Lopar (otok Rab). Time će svi putnici koji kupe redovnu voznu kartu za plovidbu na toj liniji 18. lipnja, a budu na trajektu „Lošinj“ koji iz Lopara prema Valbiski isplovljava u 14 sati ili onom koji iz Valbiske prema Loparu isplovljava u 16 sati, uživati u jedinstvenom glazbenom spektaklu.

​Ono što je znakovito jest i podatak da će koncerti biti snimani sa čak 12 kamera te će se ovo događanje zabilježiti kao jedinstveno na ovim prostorima. Podsjetimo, Infinity Band Croatia je sedmeročlani band koji je u Hrvatskoj ali i u inozemstvu vrlo tražen i njihovi su nastupi pomno pripremljeni, režirani i produkcijski posloženi u detalje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže