Povežite se s nama

Mozaik

Koncert Samardžića 11.05. u Opatiji izaziva ogromo zanimanje publike, najpovoljnije ulaznice ubrzo rasprodane

Objavljeno

na


Legendarni pjevač Željko Samardžić stiže u klub Drago u subotu, 11. svibnja, kako bi održao nezaboravan koncert koji će zasigurno obilježiti vaše proljetne večeri u popularnom opatijskom klubu.

S obzirom na nevjerojatnu popularnost Željka Samardžića te iznimnu potražnju za ulaznicama, savjetujemo svim ljubiteljima Željka da svoje ulaznice osiguraju što prije.

Uskoro očekujemo porast cijena ulaznica zbog ogromnog interesa publike za ovaj događaj.

Prema riječima organizatora, ulaznice po early bird cijenama biti će dostupne do nedjelje preko sustava Entrio ili na njihovim prodajnim mjestima!

Ne propustite priliku biti dio ovog nevjerojatnog glazbenog događaja! Osigurajte svoje ulaznice već danas i pridružite nam se na nezaboravnom koncertu Željka Samardžića u klubu Drago u Opatiji. Ulaznice su dostupne putem sustava Entrio.

 

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže