Povežite se s nama

Mozaik

Koncert za Valentinovo u Zajcu donosi buket najprobranijih talijanskih hitova

Objavljeno

na
Koncert za Valentinovo u Zajcu, u četvrtak 14. veljače s početkom u 19 i 30 sati, bit će bogati buket najprobranijih hitova talijanske kancone, opernih arija i dueta te ljubavnih evergreena! 

Nije rijetkost da je ljubav tema u kazalištu, ali ulaznice za ovaj koncert donose iznenađenja, romantiku i poseban doživljaj za što će se pobrinuti solisti riječke Opere Vanja Zelčić, Ivana Srbljan i Robert Kolar predvođeni riječkim Romeom – Aljažem Farasinom, uz klavirsku pratnju Igora Vlajnića!  

Publika koncerta moći će uživati u legendarnim talijanskim kanconama kao što su „Caruso”, „Granada” i napolitanske pjesme „O sole mio”,  „Core ‘ngrato”, „Funiculì, Funiculà”, „Torna a Surriento”. 

Na programu koncerta naći će se i popularne operne arije iz Verdijeva „Rigoletta” „La donna è mobile”, iz Leharove operete Giuditta „Meine Lippen sie küssen so heiß”, zatim dueti iz iz Bizetove „Carmen”, Verdijeve „Traviate” i iz Mozartovog „Figarovog pira”.
Neće izostati ni popularni ljubavni evergreeni.

Pjesme su to za sva vremena i za sve generacije, a zvijezde riječke Opere uz omiljene ljubavne stihove poznatih pjesama spremaju – show. Koncert za zaljubljene, ali i za sve one koji su željni iznimnog koncertnog doživljaja!

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže