Povežite se s nama

Sport

Kondicijski trener VK Primorja: Trudimo se da treninzi budu dinamičniji i zabavniji, a da donesu željene rezultate

Objavljeno

na


U trećem susretu „Lige 6“, odnosno prvih šestorice koji se bore za prvo mjesto (direktan plasman u A1 ligu) i drugo mjesto (dokvalifikacije s predzadnjom momčadi A1 lige), Primorjaši se susreću sa trenutno vodećom ekipom A2 Regionalne vaterpolo lige Radničkim iz Kragujevca.

Tom prigodom održana je i tiskovna konferencija Kluba na kojoj su prisutnima svoj pogled na ekipu Radničkog dali Mislav Vrlić i Maroš Tkač, a pripremu utakmice je objasnio kondicijski trener Gregor Habjanič.

Primorju Erste Bank ove sezone pridružio se Gregor Habjanič – Grega koji s Primorjašima odrađuje kondicijsku pripremu za dvoboje A2 lige.

Nadodani novi sadržaji kondicijskoj pripremi

Jako dobro smo spremni, dižemo se iz utakmice u utakmicu, samopouzdanje raste. Što se tiče fizičke spreme igrača tu se ne bi trebao pojaviti nikakav upitnik ili problem. Suština je da igrači skupa s nama stožerom na klupi daju srce i maksimalno od svojih mogućnosti u vodi – sažima Habjanič.

Kondicijskim treninzima smo nadodali nove sadržaje, od zanimljivih javnosti ističem boksačke treninge, vježbe izdržljivosti i kardio vježbe. Radilo se više na eksplozivnosti, moram istaknuti da smo posvećeni pripremi svakog treninga, nastojimo izbjeći monotoniju treninga, trudimo se da treninzi budu dinamičniji i zabavniji, a u korist dobrih rezultata u ligi. Cijeli pristup i izvedba kondicijske pripreme odražava se i na igračku spremnost i razvijanje naših igrača – objašnjava razliku u pripremi ove sezone Habjanič.

Aerobna i jakosna izdržljivost u boksačkom treningu

U suradnji s Boksačkim klubom „Predator“ dečki odrađuju jedan trening sa Zoranom Kraljem i ostalim boksačkim trenerima. Cilj boksačkog treninga vaterpolista je aerobna i jakosna izdržljivost na kojoj se tijekom treninga inzistira. Eksplozivnost se vrši i na uobičajenoj vreći za boksanje, vaterpoliste poznajemo i po širokim ramenima, u ovom dijelu priprema posebno rade ramena. Nakon održanog treninga je i sparing, ispušni ventil, s nama radi odličan promotor sporta – o suradnji vaterpola i boksa će Habjanič.

Utakmica 3. kola doigravanja „Lige 6“ A2 Regionalne vaterpolo lige započinje u subotu 22.02.2020. godine u 20:30h. Karte se mogu kupiti po cijeni od 20,00 kn, sat vremena prije početka utakmice na blagajni Bazena Kantrida

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram