Povežite se s nama

Mozaik

Kontroverzni Desingerica i Pljugica uskoro nastupaju u opatijskom klubu Drago

Objavljeno

na
Opatijski klub Drago proteklog vikenda ugostio je popularnu Breskvicu u čijem je nastupu uživalo više od 500-tinjak mladih posjetitelja, a ovog vikenda na rasporedu je retro party za nešto stariju generaciju uz DJ-eve Šajetu i Lucu Montecchija.

No, veliki interes već sada privlači najava koncerta koji će se u tom najnovijem i najvećem kvarnerskom noćnom klubu održati početkom prosinca kad dolaze trenutno možda i najkontroverzniji izvođači u čitavoj regiji, a radi se o Desingerici i Pljugici.

Oni svojim energičnim i prilično specifičnim nastupima na koncertima plijene pažnju mlade publike, a nema sumnje kako su među njima posljednjih godinu dana prave zvijezde. Pjesma “Ccokolada” koju je objavio Desingerica sredinom studenog postala je odmah pravi hit na Tik Toku, a na YouTubeu je to trenutno daleko najslušanija pjesma u Hrvatskoj.

Ulaznice za njihov nastup u klubu Drago koji je na rasporedu 08.12.2023. u prodaji su putem sustava Entrio po cijeni od 20 eura. VIP ulaznice planule su odmah u prvih sat vremena od početka prodaje.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže