Povežite se s nama

Mozaik

Korzo ponovno zablistalo uz adventsku rasvjetu, zapjevala i Eni Jurišić

Objavljeno

na
Adventski program u centru Rijeke ove nedjelje je prilično bogat.

Nakon što je na Koblerovom trgu upaljena prva adventska svijeća, fokus se preselio na Korzo gdje je na rasporedu bilo paljenje adventske rasvjete. Taj trenutak trebao se dogoditi u subotu navečer, ali zbog loših vremenskih prilika sve je odgođeno za nedjelju.

Prigodni program na Korzu započeo je nastupom Prvih riječkih mažoretkinja, a zatim je uslijedio i onaj najiščekivaniji trenutak – paljenje lampica u čitavom centru Rijeke.

Za zabavu na Korzu tijekom večeri zadužena je Eni Jurišić čiji se koncert održava u sklopu blagdanskog sajma koji se sastoji od 20-ak adventskih trgovačkih  kućica. Istovremeno, na obližnjem Trgu Riječke rezolucije za zabavu je nakon nastupa dječjih zborova zadužen DJ Bruno.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže