Povežite se s nama

Sport

Košarkaši Škrljeva nakon sedam godina mijenjaju trenera

Objavljeno

na


Iz košarkaškog kluba DepoLink Škrljevo izvijestili su javnost kako je nakon sedam godina završila suradnja trenerom Damirom Rajkovićem.

Klub i najdugovječniji trener Premijer lige, nakon sedam godina vođenja zelenih sporazumno su raskinuli. Damir Rajković je prije sedam godina preuzeo momčad i ubrzo zaredao s uspjesima. Škrljevo je pod njegovim vodstvom igralo 3x Final eight Kupa Krešimir Ćosić, ostvarena su 3 ulaska u doigravanje, a momčad je vodio u gotovo 200 prvoligaških utakmica s gotovo 90 pobjeda. U Alpe Adria kupu dogurali su do Finala protiv Mađara 2019. što je najveći uspjeh hrvatskog kluba u tom natjecanju.

Istovremeno je bio i pomoćnik u A reprezentaciji Hrvatske, te trener U20 reprezentacije koju je iz B divizije doveo do finala Europskog prvenstva i srebrne medalje, što je najveći uspjeh hrvatske košarke u posljednjem razdoblju. Trener koji voli raditi s mladim igračima, te je razvio i unaprijedio veliki broj igrača koji su iz Škrljeva otišli u jače sredine i jače lige.

Vice Sep, predsjednik Kluba: „Nažalost nakon duge i uspješne suradnje, došlo je do raskida. Damir je trener koji je zadužio ovaj Klub, vodio ga je predano, marljivo i sa maksimalnim angažmanom. On je trener radnik, odan Klubu, koji je cijeloga sebe dao u Škrljevo i zbog toga smo i ostvarili za nas velike uspjehe i uspjeli održati Klub u najvišem rangu već devetu sezonu. Hvala mu na svemu u ime cijeloga Kluba, znamo da će i dalje biti uz nas, pratiti rezultate i sigurno pripomoći savjetima u razdoblju koje nas čeka.“

Do odabira novog trenera ekipu će voditi pomoćni trener Mirko Ščekić i kondicijski trener Mario Milanović.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže