Povežite se s nama

Sport

Košarkaši Škrljeva u srijedu započinju nastup u Alpe Adria Cupu

Objavljeno

na

Detalj s utakmice Cibona - Škrljevo


Košarkaši Škrljeva Adria Oila u premijernom će nastupu u Alpe Adria Cupu igrati u skupini C s Basket Brnom iz Češke, ZTE Zalakeramijom iz mađarskog grada Zalaegersega, te austrijskim Dukes Klosteneburgom. Odlučeno je to ždrijebom održanim u Beču.

Sastav Damira Rajkovića prvu će međunarodnu utakmicu službenog karaktera odigrati 26. rujna u Mavrincima protiv Basket Brna. Dan ranije susretom Traiskirchen Lionsa i Hopsi Polzele bit će otvorena nova sezona. Uz Škrljevo, od hrvatskih klubova u Alpe Adria Cupu nastupit će i Vrijednosnice Osijek.

Nakon premijere s osam klubova iz četiri zemlje, među kojima je bio i Kvarner 2010, Alpe Adria Cup u četvrtu sezonu ulazi sa 16 klubova iz sedam država. Škrljevo je među tri kluba koji prvi put nastupaju u ovom natjecanju, u kojem dvije prvoplasirane ekipe iz svake skupine ulaze u doigravanje. Prve impresije su pozitivne. Predsjednik Škrljeva Vice Sep bio je nazočan ždrijebu, poslije kojega su se klubovi brzo dogovorili o rasporedu nastupa, poručili su iz kluba.

Raspored, 26. rujna: Škrljevo – Basket Brno, 2. listopada: Škrljevo – ZTE Zalakeramia, 20. studenog: ZTE Zalakeramia – Škrljevo, 27. studenog: Brno – Škrljevo, 1. prosinca: Škrljevo – Dukes Klosteneburg, 19. prosinca: Dukes Klosteneburg – Škrljevo.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.11.2023.
Ovim putem obavještavamo korisnike kako prodajno mjesto TD Rijeka plus d.o.o. do dana 29. studenoga 2023. godine iznimno radi do 13:00 sati. Produljenje mjesečnih ili tjednih parkirnih karata moguće je izvršiti putem internet bankarstva ili RCC portala ovisno koju kategoriju mjesečne parkirne karte korisnici produljuju.

Fiuman Plus

Društvene mreže