Povežite se s nama

Sport

Košarkaški klub osoba s invaliditetom “Kostrena” pokrenuo akciju za uređenje igrališta

Objavljeno

na
Košarkaški klub osoba s invaliditetom “Kostrena” od kraja 2016. godine provodi brojne aktivnosti i akcije s ciljem poticanja osoba s invaliditetom na aktivni životni stil.

Epidemiološke okolnosti su i njima oduzele mogućnost treniranja i bavljenja sportom. Ali, nema tih mjera koje mogu zaustaviti njihovu viziju bolje budućnosti i želje da kraj pandemije dočekaju u ljepšim i boljim uvjetima za treninge. Stoga su odlučili pokrenuti ovu akciju obnove vanjskog košarkaškog igrališta pored Sportske dvorane Kostrena.

Plan obnove igrališta sadržava sljedeće:
– nanošenje četveroslojne akrilne podloge na igrališnu površinu i stvaranja uvjeta u kojima se gume na sportskim invalidskim kolicima ne bi uništavale
– izgradnju pristupne rampe za osobe s invaliditetom
– obnova koševa

“Za realizaciju planova pokrenuli smo crowdfunding kampanju. Vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama stići do ciljanih 100.000,00 kn koliko koštaju neophodni radovi. Bez obzira na iznos koji ste u mogućnosti donirati, svaka Vaša potpora nam je jednako vrijedna i itekako dobrodošla”, poručuju iz kluba.

Donaciju možete uplatiti na:
IBAN: HR77 2488 0011 1001 36871
Poziv na broj: 2020
Opis plaćanja: DONACIJA ZA OBNOVU IGRALIŠTA

Više o klubu i ovoj kampanji možete doznati na www.kkoi-kostrena.hr i društvenim mrežama kluba.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže