Povežite se s nama

Sport

Košarkaški klub Sveti Matej sudjeluje na 4. međunarodnom kampu Let’s play

Objavljeno

na


Košarkaški klub Sveti Matej sudjeluje na 4. međunarodnom košarkaškom kampu Let’play koji će se održati od 30. lipnja do 6. srpnja 2019. godine u Svetom Martinu na Muri.

Košarkaški kamp ”Let’s play” mjesto je cjelovitog razvoja košarkaških vještina mladih košarkaša uz poseban naglasak na vrhunske uvjete i trenere te osobitu brigu o integralnom pristupu i razvijanju košarkaškog talenta.  Kamp je već 4. godinu za redom prepoznatljiv sportski događaj koji okuplja mlade i perspektivne košarkašice i košarkaše iz cijele Europe. 

Ove godine, mladi košarkaši iz Košarkaškog kluba Sveti Matej družit će se sa sudionicima kampa iz Slovenije, Slovačke, Mađarske i djecom iz svih krajeva Hrvatske. 

“Veselimo se što ćemo uz druženje i igru, unaprijediti naše košarkaške vještine te uz pozitivan  pristup učiti o  timskom radu, liderstvu, zdravom životu, nenasilnoj komunikaciji i rješavanju konflikata. Sudjelovanje u ovakvim aktivnostima izvrsna je podloga za napredak djece u svim segmentima njihovog razvoja  kako sportskih tako i socijalnih vještina, a to je ujedno i odličan zalog za budućnost”, poručili su iz kluba.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Klapa Intrade u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram