Povežite se s nama

Vijesti

Košarkaškoj utakmici između Hrvatske i Mađarske prisustvovao i mađarski policajac

Objavljeno

na
Jučer, 18. kolovoza od 19 -21,30 sati u opatijskoj sportskoj dvorani ”Marino Cvetković” odigrana je košarkaška utakmica  muških seniorskih reprezentacija između Hrvatske i Mađarske.

Utakmica je protekla u prijateljskom ozračju, bez incidenata te je završila pobjedom Hrvatske. Na utakmici je bio prisutan Gabor Sarkozy, interventni policijski službenik iz Mađarske, pruživši ispomoć hrvatskoj policiji. Mađarski policijski službenik je ujedno prvi put u Republici Hrvatskoj i to u sklopu projekta ”Sigurna turistička sezona”.

Na utakmici je također prisustvovala i Andrijana Slunjsk policijska službenica iz Policijske postaje Pula, koja surađuje s policijskim službenikom dok je u Republici Hrvatskoj.

Policijski službenik izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost na prilici da posjeti Opatiju koja mu se  jako svidjela te je planira opet posjetiti, ovog puta s obitelji.  Također je jako zadovoljan s odigranom utakmicom, a do sada nije imao prilike gledati košarkašku utakmicu uživo te ističe to kao jako lijepo iskustvo: „Bio sam jako zadovoljan i igra je bila dinamična i odlična. Drago mi je da sam mogao gledati dobru utakmicu između moje zemlje i Hrvatske.”

Gabor Sarkozy je od 31. srpnja raspoređen u Policijsku upravu istarsku, odnosno Policijsku postaju Pula gdje ostaje do kraja kolovoza.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram