Povežite se s nama

Vijesti

Kostrena postavlja dvije kamere, od ponedjeljka kreće kažnjavanje nepropisnog parkiranja

Objavljeno

na

Od ponedjeljka 5. prosinca 2022. dvije kamere na području Kostrene nadzirat će nepropisno parkiranje i zaustavljanje vozila na lokacijama kod Doma zdravlja u Glavanima te kod Narodne čitaonice u Kostreni sv. Luciji koje su među najfrekventnijim lokacija u Kostreni te istovremeno i lokacije s najvećim brojem prometnih prekršaja.

Nepropisno parkirana i zaustavljena vozila na kolniku, nogostupu, autobusnom stajalištu ili pak mjestu dostavna vozila,  nerijetko su razlog zastoju, nemogućnosti prolaska autobusa i smanjuju sigurnost ostalih sudionika u prometu, bilo da je riječ o vozačima ili pješacima.

Nadzorne kamere bit će uključene 0-24 sata i snimati situaciju na spomenutim lokacijama. Kamere će bilježiti prekršaje koje će potom komunalni redar verificirati i kaznu uputiti vlasniku vozila na kućnu adresu. Kazna za nepropisno zaustavljanje i parkiranje vozila kreće se u iznosu od 300 do 700 kuna.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram