Povežite se s nama

Vijesti

Kostrena usvojila proračun od 9,9 milijuna eura, najbitniji projekt je izgradnja novog vrtića

Objavljeno

na

Kostrenski načelnik Dražen Vranić posljednjeg dana studenog dobio je proračun za 2023. godine koji mu je izglasan na sjednici Općinskog vijeća.

“Na današnjoj sjednici Općinskog vijeća, usvojen je Proračun Općine Kostrena za 2023.g. u iznosu od 9.890.100 eura. Ovaj proračun, poseban je po tome što je prvi koji je donesen u Eurima, kao i što su u njemu osigurana sredstva za razne projekte koji omogućavaju daljnji razvoj Kostrene u svim segmentima društva.

Među brojnim projektima koji će se realizirati iz danas donesenog Proračuna, posebno vrijedan je projekt izgradnje nove zgrade vrtića u Pavekima. Realizacijom ovog projekta, za koji je osigurano i sufinanciranje bespovratnim EU sredstvima, pored brojnih programa koji su namijenjeni obrazovanju i predškolskom odgoju, osigurat ćemo da sva djeca koja to trebaju mogu pohađati vrtić, u skladu s najvišim pedagoškim standardima.

Zahvaljujem svim vijećnicima koji su podržali Proračun i koji su svojom konstruktivnom i odgovornom odlukom podržali realizaciju mnogobrojnih projekata koji su pred nama u interesu svih mještana Kostrene”, poručio je Vranić.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram